Піч для Стейків-1
основні технічні характеристики печі для стейків
- Габарити: 500х1000 мм
- Верхня частина: Чавунна плита із знімними чавунними кільцями
- Діаметри казанків від 500 мм до 250 мм (від 32 л. до 8 л.)
- Можливість установки сітки для приготування стейків
- Розсікачі полум'я
- Колосники: чавун
- Виймається зольник
- Регульована дверцята піддувала
- Завантажувальна дверцята з вогнетривким склом Robax
- Прикрашена декоративними елементами
- Стаціонарні Ручки, не знімні
- Товщина стінок топки 5 мм.
- Марка сталі 09Г2С
- Димар жаростійка нержавіюча сталь
- Забарвлення високотемпературної фарбою
Характеристики
Габаритні розміри | |
---|---|
Висота | 1000 мм |
Діаметр | 500 мм |
Вага | 40 кг |
Основні | |
Стан | Новий |
Покриття корпусу | Жаростійка емаль |
Матеріал решітки | Чавун |
Товщина корпусу | 5 мм |
Матеріал корпусу | Сталь |
Інформація для замовлення
- Ціна: 18 500 ₴